MUCC Polish Site
Ja piszę pytanie. "Co byście zrobili, gdyby cośtam cośtam?"
Osoba następna odpowiada: "Gdyby cośtam cośtam, to ja bym zrobił coś i jeszcze coś. A co byście zrobli, gdyby coś coś cośtam?" itp. itd. itd.
Zacznijmy od czarnych scenariuszy.
Co byście zrobili, gdyby MUCC się rozpadło?
Gdyby Mucc się rozpadło... cóż, byłoby mi przykro, ale świat by się przez to nie zawalił.
Skoro jesteśmy przy czarnych scenariuszach... co by było, gdyby teraz właśnie w tym momencie wybuchła 3 wojna światowa? 8D
Prawdopodobnie bym tego nie zauważyła, bo trzecia wojna światowa wystąpiłaby z powodu Korei PN i byłaby pomiędzy Koreą PN a Koreą PD i USA. Ewentualnie Japonią.
O WIEM CO BYM ZROBIŁA
POSZYBOWAŁABYM DO DŻAPONII RATOWAĆ DŻEJROKERSÓW BO BY BYLI ZA BLISKO OGNISKA WOJNY!!!!!!!!!!!
Co byście zrobili, gdybyście dostali moc telekinezy?
Cieszyłabym się bardzo. Mogłabym lewitować sobie żarcie z kuchni, nie musząc ruszać się od lapciaka.
Co by było, gdyby twój ulubiony jrocker zapukał teraz do twoich drzwi np. z prośbą, czy może zadzwonić, albo skorzystać z toalety, albo coś w tym stylu? 8D
KURDE
NIE WIEM KTO BY TO BYŁ
Albo Reita, albo Zero, albo Ukeś, albo Paszczur, ale generalnie:
PROSZĘ BARDZO ZAPRASZAM W SKROMNE PROGI MAMO SPIERDALAJ OD TEGO PANA ON PRZYSZEDŁ DO MNIE *kłania się*
Co byście zrobili, gdyby okazało się, że nie możecie mieć dzieci?
Malv ma dziwne pomysły. XD
Byłoby mi przykro, bo marzę o dzieciach :c Ale przynajmniej miałabym pretekst, żeby zacząć hodowlę Huskich <3
Co by było, gdyby piorun rąbnął w twojego sąsiada?
(Dziwne pomysły, mówisz?)
Bez żadnej reakcji z mojej strony C:
Co by było, gdyby psy zaczęły masowo wymierać? *o*
(Mówię.)
Byłoby mi bardzo szkoda moich dwóch psich chrześniaków ;A; płakałabym jak bóbr.
A potem wzięłabym sztucer i zaczęła polować na koty. Zdziwieni? Niestety, taka rola myśliwych - gdy giną naturalni wrogowie jakiegoś gatunku, trzeba mu pomóc się regulować. A koty mają aż 9 żyć, więc łatwo by nie było. xD Choć pewnie nie umiałabym ani jednego kota skrzywdzić, jestem kociarą... <3
A co by było gdyby... pewnego ranka obudzilibyście się na Privet Drive 4, przecierając oczy i masując bolącą was bliznę na czole? :D
(Nikara ma fazę na stare czasy, again xD)
PLEASE
Zaczęłabym ścigać swojego dilera, że mi znowu jakieś gówno dał :<
Co by było, gdybyście otworzyli lodówkę, a tam, za sałatą, przejście magiczne do kuchni... hm... grupowego mieszkania MUCC? XD /taka narnia wersja HARD/
Zaryglowałabym u siebie szafkę z nutellą, bo Paszczur przelazłby nocą i wszystko zeżarł!
I zastawiłabym pułapki w całej kuchni. xD Na Paszczury.
A co by było gdyby... Gackt zamienił się w pralkę?
Wrzuciliby tam jego stare piosenki i po wypraniu by było tak:
"WOW GACKT TO NOWE PIOSENKI?! ŚWIETNE!
- NIE NOWE, WYPRANE W PERWOLLU"
XDDDDDDDDDD
Co by było, gdybyś nagle stwierdził, że masz moc telekinezy?
(edit: To już chyba było, ne? zmien na coś innego... /~Nikara)