MUCC Polish Site
Macie jakiś filmik na youtubie, którym się cholernie jaracie?
Zamieszczajcie tutaj!
a robimy to tak:
[youtube]LINK[/youtube]
Miłej jaraczki.
Ja dzisiaj ROZPUSZCZAM się przez:
SORA TO ITO... Weź bo zaspazmuję tutaj. Moja druga piosenka MUCC... kocham. I nawet jesli przy kupnie tego singla wyrabiały się istne cyrki... to jednak nie żałuję! <3
A wykonania Live, zwłaszcza Kyuutai z Budokanu, Kocham ponad wszystko! <3
A teraz coś... na miarę ekstazy... i wielu bardzo innych... pokrewnych... nieprzyzwoitych odczuć.
Ze specjalną dedykacją dla Maru <3 Gara w tym looku... Mrrrraaah <3
Nikara, weź.... idź... pan.. w chuj... ;-; BOSKIE WIDEO!
Happy Tree Friends... tylko nie to, traumy z dziecinstwa.
Maru- oj tak, w **** boskie wideo.
A ode mnie na teraz
EPICKOŚĆ LEVEL UP!
Mimimimimizuki! I wgl całe Karasu, epickość nad epickościami. Tak bardzo bym chciała, żeby nagrali coś nowego... To był zbyt dobry session band, żeby kończyć jego działalność na jednym festiwalu i dwóch singlach :c
Macie szybkie wideo, żeby oddać cześć tematowi. Kochajmy Joffreya żartowałam, zabić tego małego skurwiela
(Kocham Ogara) Wspaniały filmik na poprawienie sobie humoru xD
Przypomniałam sobie tego dzidka i przez 15 minut nie mogłam się pozbierać z podłogi ze śmiechu.
(edit) Ups, nie wyświetla od pożądanego czasu? :c Przewińcie sobie do 2:53
Ostatnio edytowany przez nattu (22-09-2013 22:28:59)
SUWALSKA ZMROŻONA! EPICKOŚĆ! Polecam też wejść na www . looper . com i tam suwakiem zapętlić ten fragment. posikacie się ze śmiechu! :D
A teraz czas na moją fazę...
Ten ból, gdy sparujesz sobie bohaterów książki, a nie powinnaś...
Ale... ale ja tak bardzo kocham Lisbeth, tak bym chciała, żeby im się ułożyło... zapowiadało się przecież... chociaż to nie ma sensu... ale...
W sumie... zakonczenie trylogii jest w pewnym sensie otwarte, więc... UROJĘ SOBIE CIĄG DALSZY, O! ;A;
Piękna Noomi Rapace i trochę mniej piękny, ale uroczy Michael Nyqvist jako Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist <3